Informació sobre els cursos que imparteixen els professionals de amiaire bcn de disseny de pàgines web amb Wordpress, desenvolupament de tendes online, creació de newsletters, creació de blogs de fotografia i cursos de fotografia.

Octubre | Curs botigues online

Tornem a oferir el Curs de botigues online a la Casa de Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat; un curs pensat per a persones que volen crear la seva pròpia botiga online. El curs consta de cinc sessions de dues hores, els dijous de 18,30 a…

FEBRER | CURS E-COMMERCE

Aprèn a realitzar la teva pròpia tenda online amb 5 sessions de 2 hores, en aules totalment adaptades i amb un màxim de 10 alumnes per classe. Desenvoluparàs una tenda online des de zero i aprendràs tot el procés, des de la creació fins al lliurament de producte i gestió de vendes.

ABRIL | NEWSLETTER

Curs per aprendre a dissenyar, programar i enviar newsletters professionals als teus clients. Aprendràs a dissenyar-los i podràs mesurar els resultats de les teves campanyes. Amb una eina fàcil i amigable. Descobreix com treure profit al correu electrònic!